NAJNOWSZE WPISY
piątek, 13.11.2015
Jarmuż to niskokaloryczne warzywo z dużo ilości wapnia, potasu i przede wszystkim białka
więcej piątek, 13.11.2015
Brokuły są bogate w witaminy C,A oraz w kwas foliowy a także w rozpuszczalny błonnik. Duża ilość potasu w brokułach zapewnia
więcej
piątek, 13.11.2015
Nasiona Chia zawierają dużą ilość błonnika oraz białka. Chia spowalniają wchłanianie cukrów i regulują ich poziom we krwi. Nasiona Chia to
więcej
czwartek, 12.11.2015
Witaminę K odkryto w 1929 r., jako rozpuszczalny w tłuszczach czynnik przeciwdziałający koagulacji. Obecnie nazwą „witamina K” określa się kilka związków,
więcej
czwartek, 12.11.2015
Dr. Mercola, dyplomowany naturoterapeuta i dietetyk, jest autorem książki Vitamin K2 and the Calcium Paradox: How a Little Known Vitamin Could Save Your
więcej
Last modified: 12 września, 2016