NAJNOWSZE WPISY
piątek, 29.04.2016
niedziela, 14.02.2016
Mleka roślinne. Mleko krowie nie jest jedynym źródłem wapnia. Zawsze mamy zdrowszą alternatywę w postaci mleka roślinnego. Przepis na mleko roślinne
więcej
piątek, 13.11.2015
Jarmuż to niskokaloryczne warzywo z dużo ilości wapnia, potasu i przede wszystkim białka
więcej piątek, 13.11.2015
Buraki zawierają beta alaninę – silny składnik antyrakowy i antyzapalny. Buraki są znane z zapobiegania powstawaniu raka jelita oraz ochrony przeciw
więcej
piątek, 13.11.2015
Brokuły są bogate w witaminy C,A oraz w kwas foliowy a także w rozpuszczalny błonnik. Duża ilość potasu w brokułach zapewnia
więcej
piątek, 13.11.2015
Wspaniałe źródło naturalnej energii.Zawiera tryptofan który poprawia samopoczucie.Zawiera witaminę B6 która reguluje poziom glukozy we krwi.Wspomaga produkcje hemoglobiny
piątek, 13.11.2015
Kiwi ma więcej witaminy C niż pomarańcze. Chroni komórkę przed działaniem wolnych rodników. Dobre źródło błonnika. Dobre źródło potasu. Pomaga w
więcej
piątek, 13.11.2015
Nasiona Chia zawierają dużą ilość błonnika oraz białka. Chia spowalniają wchłanianie cukrów i regulują ich poziom we krwi. Nasiona Chia to
więcej